ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ACCESS POINT ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην κατασκευή Magento eshops προσφέροντας μια επαγγελματική λύση με υψηλές προδιαγραφές, για όσους έχουν αυξημένες απαιτήσεις από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Κατασκευή Magento Eshops – Custom Λύσεις – Απεριόριστες Δυνατότητες

 

Γιατί να επιλέξετε MAGENTO για το Ecommerce Store σας

Το Magento είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα eCommerce στην Ευρώπη.

Μεγάλες εταιρείες που θέλουν να επενδύσουν σε κάτι δυνατό, γρήγορο, φιλικό και ασφαλές, επιλέγουν το Magento για την κατασκευή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος. Οι λόγοι? Είναι περισσότεροι από ένας και θα τους αναλύσουμε παρακάτω.

Έχει έναν τεράστιο αριθμό από λειτουργίες αλλά και απεριόριστες δυνατότητες να προσθέσεις επιπλέον όταν εκείνες ζητηθούν, ανεξάρτητα της πολυπλοκότητας τους. Είναι 100% ευέλικτο και μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις.

Η κατασκευή ενός Magento eshop είναι μια υπόθεση που για τους περισσότερους ιδιοκτήτες μεγάλων καταστημάτων είναι κάτι τόσο αυτονόητο όσο η ύπαρξη τους online. Είναι ένα αλληλένδετο κομμάτι μιας επιχείρησης και θεωρείται ως ο ισχυρότερος σύμμαχος τους στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πλατφόρμες eCommerce είναι σαφώς ότι είναι μια πλατφόρμα Open Source eCommerce αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι εκείνο που το διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες καθώς υπάρχουν και άλλες Open Source πλατφόρμες διαθέσιμες. Αυτό το χαρακτηριστικό του όμως σε συνδυασμό με τις απεριόριστες δυνατότητες του σε δημιουργία custom εφαρμογών κατά περίπτωση και κατ’ απαίτηση είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να βάλει το Magento στην κορυφή της λίστα και να λάβει τον τίτλο του «Βασιλιά» των Open Source eCommerce Platforms.

Τα Πλεονεκτήματα του Magento

Η κατασκευή ενός Magento eShop έχει πολλά πλεονεκτήματα.

1. Open Source eCommerce

Ένα από τα βασικά στοιχεία του Magento, που αποτελεί και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του, είναι το γεγονός ότι αποτελεί μια Open Source eCommerce πλατφόρμα.

2. Αμέτρητες Δυνατότητες

Οι δυνατότητες βελτιστοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αμέτρητες, χάρη στην ικανότητα δημιουργίας νέων στοιχείων μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα ή στην χρήση της τράπεζας των modules που έχουν κατασκευαστεί για τα Magento stores – Πραγματικά υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από modules είτε δωρεάν είτε με πληρωμή που μπορούν να προσφέρουν στο eshop σας απεριόριστες δυνατότητες. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να έχετε στο πλευρό σας ικανούς προγραμματιστές που μπορούν να υποστηρίξουν το eshop σας σε κάθε επίπεδο. Εδώ ερχόμαστε εμείς, οι προγραμματιστές της Access Point με την πολυετή εμπειρία μας και την υψηλή μας τεχνογνωσία στην κατασκευή και υποστήριξη του Magento eshop σας για να μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς σε όλη την πορεία λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

3. Τεράστιος αριθμός επεκτάσεων

Το Magento έχει έναν τεράστιο αριθμό διαθέσιμων επεκτάσεων χάρη στην τεράστια και ενεργή κοινότητα προγραμματιστών. Αυτές οι επεκτάσεις περιλαμβάνουν: payment integrations, shop views, λειτουργίες και API διασυνδέσεις με άλλα software.

4. Large Framework

Ο κώδικας του Magento βασίζεται σε ένα τεράστιο framework και μπορεί να επεκταθεί έτσι ώστε να περικλείει πολλές custom εφαρμογές και εκτεταμένη λειτουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενσωματωθεί με τα δικά σας συστήματα ή συστήματα τρίτων (3rd party systems).

5. Αναβαθμίσεις

Με το Magento έχεις την διασφάλιση ότι καθώς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μεγαλώνει μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στην έκδοση enterprise η οποία περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα features και υποστήριξη από τους προγραμματιστές του Magento.

6. Εξελιγμένη εμπειρία αγορών για τους χρήστες

Το περιβάλλον του Magento eshop παρέχει εξελιγμένη εμπειρία αγορών προς τους χρήστες καθώς η εμφάνιση και η λειτουργικότητα του καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού, μοντέρνου και απόλυτα φιλικού eshop.

Οι συστάσεις μας

Το Magento είναι ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ιδανικό για μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά όχι τόσο για τα μικρότερα καταστήματα εκτός αν σκοπεύετε να αναπτυχθείτε γρήγορα.

Η εξελιγμένη και υψηλών προδιαγραφών λειτουργικότητα του Magento eCommerce platform το καθιστά μια σχετικά ακριβή και σύνθετη επιλογή για μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε κάθε περίπτωση η κατασκευή και η υποστήριξη ενός Magento eshop θα πρέπει να γίνεται από μια ομάδα έμπειρων και τεχνικά καταρτισμένων προγραμματιστών ικανών να υποστηρίξουν την πλατφόρμα του Magento. Αυτόματα αποτελεί μια πολυτέλεια που επιλέγεται από μεγάλα καταστήματα και φέρει τις πιο υψηλές προδιαγραφές.
Καθώς λοιπόν το βήμα έναρξης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί από μόνο του μια σοβαρή υπόθεση, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ένα αντίστοιχα επαγγελματικό και άκρως λειτουργικό eshop για να δημιουργηθεί το περιβάλλον μέσα από το οποίο θα πετύχετε τα βέλτιστα πλέον αποτελέσματα.

Αναζητάτε επαγγελματίες για την κατασκευή του Magento Store σας?

Η ομάδα μας εδώ στο Access Point ασχολείται με το designingdevelopingmaintaining και marketing των Magento stores εδώ και χρόνια. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του Magento eshop σας για την επιχείρηση σας αλλά και να σας βοηθήσουμε πάνω στα μελλοντικά σχέδια σας.

Ζητήστε το και εμείς θα σταθούμε δίπλα σας. Καλέστε μας στο 24210 33832 ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας μας.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε

Η ομάδα της Access Point | Software House