Background Image

Δουλέψτε Έξυπνα ! Βγείτε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας

Δημιουργήστε μαζί μας ένα μοναδικό σύστημα online πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών που θα «δουλεύει» ασταμάτητα για λογαριασμό σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP Υψηλών Προδιαγραφών

Στην Access Point δημιουργούμε eshops βασιζόμενοι στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Εμπιστευτείτε μας όπως κάνουν οι πελάτες μας εδώ και χρόνια.

 

 

aq_block_10

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN

Αυτό που "συνήθως" προτείνουμε ως "βάση" για την σχεδίαση ενός eshop είναι η αρχή ενός mimimal design και η χρήση απαλών και παλ χρωμάτων, έτσι έστω να δημιουργείται ένα αρμονικό κλίμα για την εύκολη πραγματοποίηση αγορών από τους επισκέπτες.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η χρήση τέτοιων χρωμάτων προσφέρει ηρεμία, συγκέντρωση και μειώνει το άγχος.

Φυσικά κάθε eshop έχει το δικό της ύφος και τις δικές τις ανάγκες οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να δημιουργήσουμε χωρίς να βάζουμε όρια στην φαντασία μας.

Οι Graphic Designers της Acces Point λατρεύουν τις προκλήσεις. 

Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας με «άποψη» και «επαγγελματισμό». 

 

aq_block_14

Θέλετε να κατασκευάσουμε και το δικό σας ESHOP?

ΤΑ ESHOPS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

aq_block_21

 

 

Σε μια εποχή που συνεχώς εξελίσσεται, η ύπαρξη ενός eshop σε μια επιχείρηση
είναι το μέλλον του σύγχρονου εμπορίου. Ένα μέλλον που αναπτύσσεται ταχύτατα
σε κάθε επαγγελματική κατηγορία και αντικείμενο. Τα online shops (eshops) είναι
το πλέον πιο ισχυρό στρατηγικό πλάνο για την απόκτηση ευελιξίας του πεδίου επικοινωνίας σας, καθώς οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν με το καταναλωτικό κοινό τους 24ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.
Με τον ίδιο τρόπο προσφέρουν ευκαιρίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την
δυνατότητα να συναγωνιστούν μεγαλύτερες εταιρίες επιτρέποντας τους να
στραφούν στην παγκόσμια αγορά διανέμοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

H Access Point αναγνωρίζοντας την αξία και την χρηστικότητα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop)
για τις επιχειρήσεις, ευνοώντας την εξωστρέφεια, έχει καταρτιστεί πλήρως με όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μπορεί να προσφέρει ποιοτικές και αποδοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η επιτυχημένη πορεία μας από το 2008 μέχρι και σήμερα αποδεικνύει την αξία μας και την υπευθυνότητα μας.
Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον επαγγελματία που μας εμπιστεύεται για την δημιουργία της ηλεκτρονικής του επιχείρησης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις.

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

5 ΣΤΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ESHOP ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ

aq_block_25

 

1. Προσωποποίησε το

Οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται ιστοσελίδες. Εμπιστεύονται ανθρώπους. Είναι επιτακτικής σημασίας λοιπόν η ιστοσελίδα να έχει μέσα της το ανθρώπινο στοιχείο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι σημαντικό να παρουσιαστούν στους μελλοντικούς πελάτες του eshop, πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό της εταιρίας χρησιμοποιώντας εικόνες και ονόματα. Δημιουργούμε λοιπόν μια σελίδα «about us» για να παρουσιαστούν όχι μόνο πληροφορίες για την επιχείρηση αλλά και ένα προσωπικό μήνυμα του ιδιοκτήτη και ένα τμήμα με τον τίτλο «Meet our Team» (με φωτογραφίες και ονόματα)

 

2. Επαγγελματική όψη

Είναι πολύ σημαντικό να φαίνεται ότι το eshop αφορά μια "αληθινή" επιχείρηση με όλα αυτά που πρέπει να περιλαμβάνει μια εταιρία στην πραγματικότητα έτσι ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει από τα «ψεύτικα» καταστήματα που κυκλοφορούν online. Ένα από τα σημαντικότερα είναι να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει εύκολα με την επιχείρηση. Θα πρέπει να υπάρχει μια ολοκληρωμένη «Contact Us» σελίδα και όχι απλώς μια φόρμα επικοινωνίας. Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν αρκετά "call to action" σημεία μέσα στην ιστοσελίδα έτσι ώστε να υπάρχει "βήμα για εύκολη επικοινωνία" κατά την διαδικασία της πλοήγησης του χρήστη. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να υπάρχει σε αρκετά ευδιάκριτο σημείο ένα τμήμα που θα αφορά στο return policy (πολιτική επιστροφών) και άλλο ένα τμήμα με FAQs (Συχνές Ερωτήσεις).  

 

3. Δείξε την εμπιστοσύνη που σου έχουν δείξει οι πελάτες σου

"Το τι λένε οι πελάτες σου για τα προϊόντα σου, τις υπηρεσίες σου ή για την επιχείρηση σου γενικότερα είναι κατά 1000 φορές πιο πειστικό από αυτό που λες εσύ ο ίδιος, ακόμη κι αν είσαι 2000 φορές πιο σχετικός με το αντικείμενο," λέει η επιστήμη του marketing. Έτσι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του eshop σου θα πρέπει να είναι ένας τομέας όπου θα παρουσιάζονται οι κριτικές των πελατών σου (testimonials). Ένα μικρό tip είναι να συνοδεύονται με ένα video, καθώς τα video testimonials είναι ακόμη πιο ισχυρά.

 

4. Απέδειξε ότι το Eshop σου είναι Ασφαλές

Οι άνθρωποι που αγοράζουν online γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν, έχουν πλέον εκπαιδευτεί να ψάχνουν το https στον browser τους αντί για το κλασσικό http έτσι ώστε να πειστούν ότι είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Αυτό είναι απαραίτητο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς θα τοποθετηθούν κρίσιμα οικονομικά στοιχεία για την αγορά ενός προϊόντος και θα πρέπει να υπάρχει ένα άκρως ασφαλές περιβάλλον checkout. Θα πρέπει λοιπόν να παρουσιαστεί στους χρήστες του online καταστήματος το πιστοποιητικό SSL που το συνοδεύει.

 

5. Μειώστε το ρίσκο των πελατών σας

Σκεφτείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από την μεριά του αγοραστή. Ποιο είναι το μεγαλύτερο ρίσκο? Ότι δεν θα τους αρέσει ένα προϊόν - και θα "κολλήσουν" μ' αυτό χωρίς να μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να αυξηθεί η αξιοπιστία του eshop σας καθώς και οι πιθανότητες για να αγοράσουν προϊόντα από εσάς, αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες τους πρώτοι, διευκρινίζοντας την πολιτική αποστολής και επιστροφής των προϊόντων σας.

 

Καταλήγοντας

Όταν οι υποψήφιοι πελάτες σας βλέπουν για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, κάνουν ακριβώς ότι θα έκαναν αν έμπαιναν σε ένα φυσικό κατάστημα - κοιτάζουν γύρω τους, αναλύουν το μέρος, και αποφασίζουν αν θα εμπιστευτούν τον έμπορο και τα προϊόντα του έτσι ώστε να προχωρήσουν σε μια αγορά. Αν θέλετε λοιπόν να πραγματοποιηθούν αγορές μέσω του eshop σας θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από επαγγελματίες που γνωρίζουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες έτσι ώστε να γίνει το eshop σας 100% λειτουργικό, αποδοτικό και αξιόπιστο. 


ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ESHOP ΣΑΣ


Κατασκευή ESHOP

Access Point – Software House

Κατασκευή ESHOP από 800€ – Δουλέψτε με τους καλύτερους Προγραμματιστές στην Ελλάδα

Κατασκευή eshop: Στην Access Point συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στη κατασκευή λειτουργικών και αποδοτικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Παραδίδουμε το eshop σας και σας παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση, καθοδήγηση και υποστήριξη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop, με χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και e-Commerce CMS Platforms σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Best E-commerce CMS Platform for Your Online Business
Τα e-commerce CMS Platforms που δουλεύουμε είναι τα: Magento, OpenCart, Shopify, WooCommerce, PrestaShop και osCommerce.
Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop κατά παραγγελία (custom programming).

info@access-point.gr

κατασκευη eshop
Help-Desk