Ψάχνετε έναν σύμβουλο για την επιχείρηση σας?

Website Consultancy Services | Access Point

Οι Συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσφέρουν όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και συμβουλές πάνω στο χτίσιμο μια ανταποδοτικής ιστοσελίδας. Επίσης δημιουργούμε εξειδικευμένα online marketing plans που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να πετύχει τους διαδικτυακούς επιχειρηματικούς της στόχους.

Έχουμε πλούσια εμπειρία, που την έχουμε κερδίσει δουλεύοντας με εταιρίες σε πολλαπλούς τομείς δραστηριοτήτων πάνω στο κομμάτι του online marketing consultancy. Η εμπειρία μας αυτή μας έχει δείξει ότι εκείνα που παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο στην βοήθεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι τα παρακάτω:

• Παρέχουμε οικονομικές, ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες πάνω στο Marketing Consultancy
• Εφαρμόζουμε ψηφιακές λύσεις που εστιάζουν στη απόκτηση αλλά και τη διατήρηση του κάθε πελάτη
• Αποφεύγουμε την σπατάλη πόρων σε μη στοχοθετημένες και κακώς προγραμματισμένες δραστηριότητες marketing

Ελάτε να σας βοηθήσουμε να χαράξετε μια θέση για την επιχείρησή σας σε διαδικτυακό πρόσφορο έδαφος και αντικρίστε τους ανταγωνιστές σας με το βλέμμα της επιτυχίας.


Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να συζητήσουμε αναλυτικά το συμβουλευτικό πλάνο που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Ένα site πρέπει να έχει σωστή εμφάνιση, πρέπει να λειτουργεί άψογα και πρέπει να συντηρείται. Είναι απλό.

Είναι πραγματικά τόσο απλό για να έχει καλή απόδοση η ιστοσελίδα σας. Οι άνθρωποι της Acces Point έχουν αφιερώσει την καριέρα τους δουλεύοντας 100% ψηφιακά πάνω στα παρακάτω: Graphic Design, Front-end coding, Back-end Development, System Analysis, Database & Project Management, Social Media Marketing Services και στην εξειδικευμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι γι' αυτό που χρειάζεστε.

Το Web Consultancy είναι η παροχή συμβουλών σε έναν πελάτη που γνωρίζει το που θέλει να βρίσκεται αλλά δεν γνωρίζει το πώς θα φτάσει εκεί. Έχουμε μια πραγματιστική άποψη στα περισσότερα θέματα και ενώ γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα τεχνικά ζητήματα, είμαστε πολύ φιλικοί και εξηγούμε με σαφήνεια όλες τις έννοιες και την ορολογία που συγκεντρώνεται μέσα στο στρατηγικό μας πλάνο. Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη μορφή επικοινωνίας για να φτάσουμε τον στόχο μας.

aq_block_8
ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ίσως ο πρώτος σας στόχος είναι να βγείτε πρώτοι στην google. Σωστά? Λοιπόν, αυτό είναι εύκολο! Απλά επιλέγουμε μια λέξη κλειδί και με τις απαραίτητες ενέργειες από την εταιρεία μας οι πιθανότητες να φτάσετε εκεί μέσα σε λίγες μέρες είναι με το μέρος σας...αλλά πάλι βλέπετε ότι έχετε λίγους επισκέπτες. Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι λοιπόν να βρούμε τις κατάλληλες φράσεις που θα χρησιμοποιήσουν οι μελλοντικοί σας πελάτες για να σας εντοπίσουν και οι άνθρωποι μας ξεκινάνε να χτίζουν το site σας γύρω από τις φράσεις αυτές.

 

ΣΗΜΕΙΑ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

 

A. Έχετε λοιπόν αρκετούς επισκέπτες αλλά εγκαταλείπουν την ιστοσελίδα σας μέσα σε 3 δευτερόλεπτα! Τι συμβαίνει;
 
1. Είναι το site σας ελκυστικό στο μάτι?
2. Είναι κατανοητό σε όλους όσους το επισκέπτονται?
3. Είναι το περιεχόμενο σωστά γραμμένο και πραγματικά ενδιαφέρον για τους αναγνώστες σας;

Αν η απάντηση είναι: Ναι. Τότε..τέλεια. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. 

B. Oι χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, μένουν αρκετή ώρα εκεί, αλλά γιατί κανείς δεν επικοινωνεί μαζί σας. Γιατί?

1. Έχετε αρκετά σημεία επικοινωνίας (call to action) μέσα στις σελίδες σας?
2. Μπορεί να επικοινωνήσει εύκολα ο επισκέπτης μαζί σας και με πολλαπλούς τρόπους (Buttons, Links)?
3. Η φόρμα επικοινωνίας σας δουλεύει σωστά?
4. Μήπως τα emails των πελατών σας πηγαίνουν στο bulk folder?

Το να επικοινωνήσει ένας επισκέπτης μαζί σας είναι ο υπέρτατος στόχος και εμείς ξέρουμε πως να τον πετύχουμε!

aq_block_11

Αν ψάχνετε για υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ζητήματα τεχνολογίας, που να μπορείτε να εμπιστευτείτε αλλά και μια εταιρία που θα δουλέψει μαζί σας σε κάθε βήμα σας προς την επιτυχία, τότε σταματήστε να ψάχνετε γιατί βρήκατε τους ανθρώπους σας.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

aq_block_21

Help-Desk