ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ SEO ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ?

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO | ACCESS POINT

ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ !

aq_block_6

Όταν μιλάμε για SEO μιλάμε για τις πιο εξελιγμένες τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων παγκοσμίως με μοναδικό στόχο την καταπολέμηση του online ανταγωνισμού και την κατάκτηση των πιο υψηλών θέσεων στις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης όπως είναι η Google και η Yahoo.

Keyword & Market Research
seo services | access pointΗ έρευνα ισχυρών και στοχευμένων λέξεων κλειδιών αλλά και η έρευνα αγοράς (market research), βοηθούν στην οργάνωση και δημιουργία μιας SEO στρατηγικής και μας επιτρέπει να παράγουμε ρεαλιστικές προβλέψεις των πιθανοτήτων για τον κάθε κλάδο του πελάτη μας που θέλουμε να αναπτυχθούμε. Δεν κάνουμε εκτιμήσεις "στο περίπου" και πιο συγκεκριμένα δεν δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε.
Seo Consultancy
seo services | access pointΣας βοηθάμε να καθορίσετε τους SEO στόχους σας και να δημιουργήσουμε μαζί μία ρεαλιστική seo στρατηγική. Μπορεί να έχετε ήδη μία in-house ομάδα marketing που χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση, ή μπορεί να θέλετε από εμάς να γίνουμε η SEO ομάδα σας. Εργαζόμαστε και με τους δύο τρόπους και σας συμβουλεύουμε κάθε φορά για την καλύτερη δυνατή προσέγγιση.
SEO & PR
seo services | access point Έχουμε δημιουργήσει στενές σχέσεις και επικοινωνία με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους εκδότες, δημοσιογράφους και ανθρώπους σημαντικής επιρροής, σε διάφορους τομείς και βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχοντας στο τεράστιο δίκτυο μας θα αποκτήσετε μοναδικό και σημαντικό traffic ενισχύοντας έτσι το brand awareness της εταιρίας σας.
Onsite SEO
seo services | access point Αναλύουμε την δομή της ιστοσελίδας σας, την εσωτερική αρχιτεκτονική του και άλλα βασικά στοιχεία που σταθμίζονται εντός των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης για την παροχή συστάσεων για τη βελτίωση της συνάφειας και της εναρμόνισης στον εντοπισμό των λέξεων κλειδιών σας. Παρέχουμε συμβουλές για όλα τα θέματα που αφορούν το SEO.
Infographics
seo services | access point Η ομάδα των διαφημιστών μας, των σχεδιαστών και των προγραμματιστών μας εργάζονται στενά με το τμήμα του SEO και της ομάδας που επικεντρώνεται στο seo περιεχόμενο, για την έρευνα, την δημιουργία και τον σχεδιασμό αξιοσημείωτων infographics και αλληλεπιδραστικού περιεχομένου για τα brands που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε
Social Media Promotion
seo services | access pointΟι μηχανές αναζήτησης είναι πλέον ταυτισμένες με τις έννοιες της κοινωνικής δικτύωσης. Οι αλγόριθμοι τους έχουν ενσωματωμένες τεχνικές ανεύρεσης κοινωνικών ροών (social network tracks), κάνοντας έτσι τα social media, να παίζουν ισχυρό ρόλο στην συνολική εικόνα ενός site.
Background Image
seo services, seo greece

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SEO ?

Οι SEO (Search Engine Optimization) υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αυξάνουν την ορατότητα της ιστοσελίδας σας διαμέσου του αλγορίθμου ("φυσικών", "οργανικών" ή "δωρεάν") αποτελεσμάτων αναζήτησης της google και άλλων σημαντικών μηχανών αναζήτησης , που παράγουν υψηλής ποιότητας και οργανικό traffic στην ιστοσελίδα σας.

Όλοι επιθυμούν να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, αλλά δεν αξίζουν όλοι να βρίσκονται εκεί.
Η επιχείρηση σας, η φίρμα και η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να κερδίσουν αυτό το δικαίωμα.

H Google πλέον χρησιμοποιεί πάνω από 200 σήματα στον αλγόριθμο της για την αξιολόγηση των σελίδων, και τον τελευταίο χρόνο υπήρξαν περισσότερες από 540 ποιοτικές αναβαθμίσεις στον αλγόριθμο μόνο των αναζητήσεων.

Η προσέγγιση της Access Point βασίζεται στην κατανόηση των μοναδικών αναγκών των πελατών της καθώς και των ιδιαίτερων επιχειρηματικών προκλήσεων και προοπτικών τους, πριν ξεκινήσουμε το χτίσιμο μίας κατάλληλης SEO στρατηγικής.

Στόχος μας? Να σας παρέχουμε την βέλτιστη απόδοση της επένδυσης σας (ROI: Return on Investment).

ΤΑ 8 ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SEO

 

SEO: Η Πλειοψηφία της Online Αλληλεπίδρασης ανθρώπου / internet, ξεκινάει με το Search Engine.

 

Όλοι οι άνθρωποι Googlαρουν έστω και κάτι καθημερινά. Από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό πράγμα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την Google για να αναζητήσουν σχετικές πληροφορίες. Άρα χωρίς αμφιβολία η πλειονότητα της online εμπειρίας των ανθρώπων ξεκινάει με την αναζήτηση. Περίεργο? Καθόλου!

Οτιδήποτε προτείνει η μηχανή αναζήτησης, οι χρήστες της το δέχονται αν μη τι άλλο απλόχερα. Αυτός είναι και ένας σημαντικός λόγος για να προσπαθήσει κανείς να κάνει την Google χαρούμενη και να προτιμήσει την ιστοσελίδα του αλλά και τις πληροφορίες που postαρει κανείς για το brand του online, σε σχέση με όλες τις άλλες στον κλάδο που ανήκει.

 

 

SEO: Μην στοχεύεις πολύ στην διαφήμιση

 

Με το να φορτώσεις την ιστοσελίδα σου με πολλές διαφημίσεις μπορεί να σου επιφέρει κάποιο extra κέρδος αλλά οι αρνητικές επιπτώσεις θα είναι μεγαλύτερες από όσο νομίζεις. Η Google χρησιμοποιεί πλέον έναν advanced αλγόριθμο με το όνομα Fred
Ο αλγόριθμος Fred εντοπίζει ιστοσελίδες που παραβιάζουν τις πολιτικές της Google. Η πλειοψηφία των site που επηρεάζονται αρνητικά είναι εκείνα με χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο που φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί κυρίως για τη δημιουργία εσόδων από διαφημίσεις.

 

SEO: Το On-Page Optimization από μόνο του δεν αρκεί.


ΤΟ SEO δεν χρησιμοποιείται μόνο για να ισχυροποιήσεις την παρουσία σου στο διαδίκτυο μέσω των δεδομένων που έχεις μέσα στο site σου. Αυτό που επίσης μετράει είναι και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι επαγγελματίες που έχουν αναλάβει το seo της ιστοσελίδας σου συνδέοντας την με εξωτερικές πηγές επισκεψιμότητας.

Off-page seo

Ένας τρόπος για να πετύχεις στο off-site seo είναι μέσω ειδικών τεχνικών marekting, διαφημίζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας στις πιο στοχευμένες πηγές online και η απόκτηση όσο το δυνατών περισσότερων ποιοτικών external links. Ο μεγάλος αριθμός του traffic μιας ιστοσελίδας σε συνδυασμό με τους μοναδικούς επισκέπτες της είναι μια επιτυχημένη συνταγή που ενισχύει την εικόνας της online.


 

SEO: Τα Social Media παίζουν τεράστιο ρόλο πλέον στο παιχνίδι.


Τα Social Media έχουν γίνει ήδη οι superstars στον κόμσο του SEO. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων αφιερώνουν πιστά τον χρόνο τους καθημερινά σε αυτά, καθιστώντας τα social media ένα αποτελεσματικό μέσο για την πρόσβαση σε ένα στοχευμένο target group ανθρώπων και αγοράς.

Ta social media χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης των χρηστών τους με το περιεχόμενο που προσφέρουν.

Το Quicksprout και τα Search Metrics έχουν αποδείξει ότι τα κοινωνικά σήματα μπορούν να έχουν μία τεράστια επηρροή στο search engine ranking. Οπότε η χρήση τους θεωρείται αναγκαία για την σύνδεση μία ιστοσελίδας με το κοινό της αλλά και την κατακόρυφη αύξηση του SEO Score της.

 

SEO: Οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο έξυπνοι.

..όταν δυσκολεύονται να βρούν αυτό που ψάχνουν, στην πρώτη σελίδα, μετά από μία αναζήτηση στο google. Οί άνθρωποι πλέον έχουν γίνει πιο έξυπνοι, δεν μπορείς εύκολα να τους κοροϊδέψεις με ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν τα site σου με τα πλούσια keywords τους.

Αυτό που θέλουμε να πούμε με λίγα λόγια είναι ότι δεν υπάρχει νόημα να κοροιδέυεις τους χρήστες του διαδικτύου. Αυτό που θα καταφέρεις είναι απλά να τους κάνεις να πιστέψουν ότι εκμεταλλεύεσαι συγκεκριμένα keywords για να "κερδίσεις" την επίσκεψη τους, καταστρέφοντας έτσι σιγά σιγά την διαδικτυακή σου φήμη.

 

SEO: Η Google γίνεται πιο έξυπνη μέρα με την μέρα!

Οι αλγόριθμοι της Google εξελίσσονται και ενημερώνονται συνεχώς, καθιστώντας την μηχανή αναζήτησης πιο ευφυή μέρα με την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν σταματάει να ψάχνει αδιάκοπα για να βρει το πιο σωστό, αποτέλεσμα αναζήτησης, και να εξαφανίζει εκείνα που δεν παρουσιάζουν συσχέτιση με την αναζήτηση.

 

SEO: Ποντάρισε στο Ποιοτικό Περιεχόμενο

Το Online Marketing δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι ανιχνεύσιμος στις μηχανές αναζήτησης. Η κοινωνικότητα μετράει επίσης πολύ αλλά και η ικανότητα να χτίζεις δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους άλλους.

Οι Online Marketers στην Access Point πιστεύουν στην δύναμη του ποιοτικού περιεχομένου
Και για του λόγου το αληθές σε μία παγκόσμια έρευνα το 57% των Online Marketers ψήφισαν ότι η δημιουργία μοναδικού και σημαντικού περιεχομένου είναι ακόμα η καλύτερη στρατηγική SEO.

Και μην ξεχνάτε, οι άνθρωποι πλέον γνωρίζουν περισσότερα και τους αξίζουν περισσότερα. Γι'αυτό δώστε τους ακριβώς αυτό που ψάχνουν.


Οι πιο αποτελεσματικές τακτικές σε συνδυασμό με τις πιο δύσκολες τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) , με βάση τους καλύτερους Seo Marketers παγκοσμίως.

1. Quality Content Creation: 57% Αποτελεσματική seo τακτική | 47% Ποσοστό Δυσκολίας

2. Keyword research/management: 46% Αποτελεσματική seo τακτική | 29% Ποσοστό Δυσκολίας

3. Frequent website updating: 37% Αποτελεσματική seo τακτική | 29% Ποσοστό Δυσκολίας

4. Social Media integration: 34% Αποτελεσματική seo τακτική | 26% Ποσοστό Δυσκολίας

5. Frequent Blogging: 28% Αποτελεσματική seo τακτική | 32% Ποσοστό Δυσκολίας

6. Link Building: 25% Αποτελεσματική seo τακτική 44% Ποσοστό Δυσκολίας

7. Local search optimization: 17% Αποτελεσματική seo τακτική | 13% Ποσοστό Δυσκολίας

8. Mobile search optimization: 9% Αποτελεσματική seo τακτική | 21% Ποσοστό Δυσκολίας 

SEO: Μην ξεχνάς! Δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό.

Εκτός από το γεγονός ότι το SEO αλλάζει κάθε στιγμή (ακόμα και αυτή την συγκεκριμένη στιγμή), αξίζει επίσης να σταθούμε και στο γεγονός ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν είσαι ποτέ μόνος σου. Ναι, και άλλοι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων (οι ανταγωνιστές σου) διαβάζουν και μαθαίνουν πως να γίνονται καλύτεροι μέρα με την μέρα.

Γι'αυτό μην σταματήσεις ποτέ να επιδιώκεις τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Έχοντας πάντα δίπλα σου τον καλύτερο seo σύμμαχο..την Access Point

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?


aq_block_27
Help-Desk