Πως επιλέγω την καλύτερη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

Πρώτα απ’όλα κοιτάμε να είναι επαγγελματίες. Πως το κάνουμε αυτό;
Το πρώτο πράγμα λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε μαζί τους.
Το τηλέφωνο είναι λιγότερο απρόσωπο από το διαδίκτυο. Αφού λοιπόν τους καλέσουμε καλό είναι να έχουμε έτοιμη την λίστα με τις ερωτήσεις που θέλουμε να τους κάνουμε.

Όσο πιο σαφείς είναι οι απαντήσεις που θα πάρουμε τόσο μεγαλύτερη και η εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας. Αν όλα πάνε καλά στο τηλεφωνικό εγχείρημα τότε προχωράμε.
Αυτό που θέλουμε είναι να νιώσουμε 100% ασφαλείς και σίγουροι με την εταιρεία που θα συνεργαστούμε.
Το επόμενο βήμα θα μπορούσε να είναι ένα live meeting μέσω Skype. Εκεί θα μπορέσετε να δείτε τον εκπρόσωπο της εταιρείας που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει το project που της έχετε αναθέσει και να θέσετε τα ζητήματα και τα ερωτήματα σας, να σας λύσει τυχόν απορίες και να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδρομή των εργασιών που θα σας προσφέρει.

Αν πρόκειται για ένα μεγάλο project καλό θα ήταν να κλείσετε ένα ραντεβού από κοντά έτσι ώστε να επισκεφτείτε τα γραφεία της εταιρείας και να οργανώσετε ένα λεπτομερές πλάνο μαζί τους για όλα τα στάδια του poject.
Μην ακούσετε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Μην μείνετε μόνο στην διαφήμιση που μπορεί να έχει κάνει μια εταιρεία για να σας πείσει ότι είναι η καλύτερη. Σκεφτείτε πιο έξυπνα, μπορείτε.
Πλέον ξέρετε ότι η καλύτερη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων δεν είναι ένα τόσο απλό ζήτημα.

 

 

Comments are closed.