Λόγω του τεράστιου αριθμού διαδικτυακών χρηστών, με τα στατιστικά στοιχεία να ξεπερνούν τον εκπληκτικό αριθμό των 4,5 δισεκατομμυρίων, η ανάγκη για διαδικτυακή παρουσία έχει γίνει εξαιρετικά απαραίτητη.

Μέχρι το έτος 2021, οι παγκόσμιες πωλήσεις λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου έφτασαν τα 4,9 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή είναι μια κυρίαρχη κατάσταση με τρομερή ανάπτυξη.

Τώρα περισσότερο από ποτέ η ανάγκη ανάπτυξης ενός eshop είναι #No1 για όλους τους έμπορους.

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png

Access Point ECOMMERCE 2022

ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

DO YOU WANT TO BUILD YOUR ECOMMERCE STORE

WITH US?

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png
//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png
LET'S TALK

Are you looking to digitaly trasform your physical store?

Εδώ στο Access Point παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις στο κύριο ζήτημα που απασχολεί όλους τους ιδιοκτήτες φυσικών καταστημάτων όταν αποφασίζουν να μπουν στον ψηφιακό κόσμο.

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο κρίσιμες ερωτήσεις των πελατών μας:

  • Πώς μπορούμε να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις;
  • Πώς θα μας βρουν οι πιθανοί πελάτες;
  • Πώς θα ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους;
  • Θα είναι εύκολο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στο διαδίκτυο;
  • Θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι με την συνολική εμπειρία αγοράς προκειμένου να κερδίσουμε πελάτες που θα επιστρέψουν σε εμάς για μελλοντική αγορά;

Γνωρίζουμε πρώτοι πόσο σας προβληματίζουν οι ανωτέρω ερωτήσεις

Γι'αυτό κι εμείς στην Access Point λύνουμε όλα αυτά τα θέματα για εσάς.
Δεν έχετε να ανησυχήσετε για τίποτα σε σχέση με την ασφάλεια, την ταχύτητα, τον καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό του eshop σας, τη ακέραια δομή πίσω από κάθε ψηφιακό κατάστημα που κατασκευάζουμε, και με τις διαδικασίες ψηφιακού μάρκετινγκ που θα συνοδεύουν κάθε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να διαφημιστεί σωστά.

Εμείς εδώ την Access Point λύνουμε όλα αυτά τα ζητήματα.

Βλέπετε λοιπόν ότι καλύπτουμε κάθε στάδιο που αφορά στην κατασκευή ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Από το σημείο κατασκευής μέχρι τις πλήρεις υπηρεσίες διαφήμισης και επωνυμίας.

IMPORTANT NOTICES ABOUT YOUR ECOMMERCE STORE

6 απλοί τρόποι για να κάνετε τους πελάτες σας να σας εμπιστευτούν και να προχωρήσουν σε αγορά μέσω του eshop σας

Κάντε το πιο προσωπικό

Οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τους ιστότοπους. Εμπιστεύονται τους ανθρώπους. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη η ιστοσελίδα να έχει μέσα της το ανθρώπινο στοιχείο. Πρέπει λοιπόν να παρουσιάσουμε το ψηφιακό eshop σας με πολύ φιλικό τρόπο, ώστε να διευκολύνουμε τους πελάτες να φτάσουν σε μια επιτυχημένη αγορά. Χτίζουμε βήμα προς βήμα το ψηφιακό προφίλ σας με βάση τον ανθρώπινο τρόπο, προβάλλοντας τα φυσικά σας πλεονεκτήματα μέσω του καταστήματός σας.

Επαγγελματική Όψη

Είναι πολύ σημαντικό για το eshop σας να υιοθετήσει και να αναδείξει μια επαγγελματική εμφάνιση. Ένα eshop πρέπει να μοιάζει με πραγματική επιχείρηση με όλα όσα περιλαμβάνει αυτό, προκειμένου να πείσει τους πιθανούς πελάτες του ότι αυτό δεν είναι ένα ψεύτικο eshop όπως πολλά στο διαδίκτυο. Πρώτος στόχος; Εύκολα σημεία «call to action» και όχι μόνο η ύπαρξη μιας απλής φόρμας επικοινωνίας. Πρέπει να ενημερώσετε τους πελάτες σας ότι είστε δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από το ψηφιακό σας κατάστημα που είναι έτοιμοι να τους βοηθήσουν. Αυτός είναι μόνο ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες μιας επαγγελματικής εμφάνισης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δείξτε την Αξιοπιστία σας

"Αυτά που λένε οι πελάτες σας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας είναι 1000 φορές πιο πειστικά από αυτά που λέτε εσείς για τον εαυτό σας, ακόμα κι αν είστε 2000 φορές πιο σχετικοί από αυτούς", λέει η επιστήμη του μάρκετινγκ. Επομένως, ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς του eshop σας πρέπει να είναι οι τομείς των Testimonials και των Ratings. Μια μικρή συμβουλή: αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε βίντεο testimonials.

Αποδείξτε ότι το eshop σας είναι Ασφαλές

Μόνο λίγοι άνθρωποι που αγοράζουν online γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν. Έχουν εκπαιδευτεί να αναζητούν https στο πρόγραμμα περιήγησής τους αντί για κλασικό http, ώστε να γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον. Αυτό είναι απολύτως σημαντικό για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι πελάτες σας θα υποβάλλουν σημαντικά οικονομικά δεδομένα για μια αγορά και πρέπει να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον αγοράς. Επομένως, πρέπει να υπάρχει έλεγχος ταυτότητας SSL συνδεδεμένο με το eshop σας.

Μειώστε το Client Risk

Δείτε το eshop σας μέσα από τα μάτια των πελατών σας. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος; Ότι δεν θα τους αρέσει το προϊόν και θα κολλήσουν σε αυτό και δεν μπορούν ποτέ να πάρουν τα χρήματά τους πίσω; Επομένως, πρέπει να αυξήσουμε την αξιοπιστία του eshop σας όσο και τις δυνατότητες για επιτυχημένες αγορές, αντιμετωπίζοντας πρώτα τις ανησυχίες των πελατών σας, διευκρινίζοντας την πολιτική αποστολής και επιστροφής.

Ακούστε τους Πελάτες σας

Θέλετε να πετύχετε στις πωλήσεις; Ακούστε τους πελάτες, μάθετε τις ανάγκες τους και βρείτε έναν τρόπο να διορθώσετε τα προβλήματά τους. Χρησιμοποιήστε τα καλύτερα εργαλεία για επιτυχία. Το 75%-85% των κορυφαίων πωλητών εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τα eshop CRM, τις εφαρμογές παραγωγικότητας, το μάρκετινγκ μέσω email και τις πωλήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως βασικούς παράγοντες της επιτυχίας τους. Η υποβολή ερωτήσεων σχετικά με τους στόχους του αγοραστή σας και τα πιθανά paint point τους οδηγεί σε καλύτερη επιτυχία στις πωλήσεις.

LET US ANALYSE YOUR FUTURE SHOP !

(We are definitely looking forward to hear about your thoughts and discuss about them)
Στείλτε μας ένα email και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να αναλύσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες του μελλοντικού σας eshop.

Πείτε μας περισσότερα για το ESHOP που επιθυμείτε

WHAT OUR CLIENTS SAY ABOUT US

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png
//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/footer_logo.png