//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SEO ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Άφησε μας να κάνουμε ένα δωρεάν έλεγχο στο SEO score σου σήμερα. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.


ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ SEO

Γράψτε στην παρακάτω φόρμα το site και το email σας για να σας στείλουμε μια δωρεάν αναφορά των πιο κρίσιμων στατιστικών δεδομένων της ιστοσελίδας σας.

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/SEO-access-point-image-website.png

Όταν μιλάμε για το SEO, μιλάμε για τις πιο προηγμένες τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης παγκοσμίως με κύριο στόχο την αντιμετώπιση του διαδικτυακού ανταγωνισμού και την κατάκτηση των πιο υψηλών θέσεων σε κορυφαίες μηχανές αναζήτησης όπως η Google και η Yahoo.

WHY YOU NEED A SEO COMPANY

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO

Οι υπηρεσίες SEO (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αυξήσουν την προβολή του ιστότοπού σας μέσω του αλγόριθμου των «φυσικών», «οργανικών» ή αλλιώς «δωρεάν» αποτελεσμάτων αναζήτησης μεγάλων μηχανών αναζήτησης όπως η Google, που παράγουν υψηλή οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.
Όλοι επιθυμούν να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, αλλά δεν αξίζουν όλοι να είναι εκεί.
Η επιχείρηση και ο ιστότοπός σας, μέσω των SEO εργασιών μας πρέπει να "κατακτήσουν" αυτές τις θέσεις. Και πιστέψτε μας, μπορούμε να το καταφέρουμε!

Let us guide you! Talk to us
//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/SEOCOMPANY-ACCESS-POINT.png

Η Google χρησιμοποιεί πλέον περισσότερα από 200 σήματα στον αλγόριθμό της για την αξιολόγηση σελίδων και τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει περισσότερες από 540 ποιοτικές αναβαθμίσεις μόνο στον αλγόριθμο αναζήτησης.

Η προσέγγιση της Access Point βασίζεται στην κατανόηση των μοναδικών αναγκών των πελατών της, καθώς και των ιδιαίτερων επιχειρηματικών προκλήσεων και προοπτικών τους, προτού αρχίσουμε να χτίζουμε μια κατάλληλη στρατηγική SEO.

Στόχος μας; Να παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη την βέλτιστη απόδοση της επένδυσής τους (ROI: Return on Investment).

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/web-booster-seo-access-point-1.png

PR + Branding

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις και συνεργασίες με μερικούς από τους πιο γνωστούς εκδότες, δημοσιογράφους και ανθρώπους με επιρροή σε διάφορους τομείς και κλάδους σε όλο τον κόσμο. Με τη συμμετοχή σας στο τεράστιο δίκτυό μας, θα αποκτήσετε μοναδική και σημαντική επισκεψιμότητα, ενισχύοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της εταιρείας σας.

Keyword & Market Research

Η έρευνα ισχυρών και στοχευμένων λέξεων-κλειδιών, καθώς και η έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού, βοηθά στην οργάνωση και τη δημιουργία μιας στρατηγικής SEO που μας επιτρέπει να παράγουμε ρεαλιστικές προβλέψεις για κάθε τομέα των πελατών μας στον οποίο θέλουμε να αναπτυχθούμε. Δεν κάνουμε εκτιμήσεις «κατά προσέγγιση» και πιο συγκεκριμένα δεν δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε. Κάθε στόχος είναι για εμάς μια πρόκληση.

Seo Consultancy

Σας βοηθάμε να θέσετε τους SEO στόχους σας και έπειτα δημιουργούμε βήμα βήμα μια ρεαλιστική στρατηγική SEO. Μπορεί να έχετε ήδη μια εσωτερική ομάδα μάρκετινγκ που χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση ή μπορεί να θέλετε να γίνουμε η ομάδα SEO σας. Εργαζόμαστε και με τους δύο τρόπους και σας συμβουλεύουμε κάθε φορά για την καλύτερη δυνατή προσέγγιση.

Onsite SEO

Αναλύουμε τη δομή του ιστότοπού σας, την εσωτερική του αρχιτεκτονική και άλλα βασικά στοιχεία που σταθμίζονται στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης για να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την συνάφεια και την εναρμόνιση της ιστοσελίδας σας με μια σειρά λέξεων κλειδιών οι οποίες θα είναι πλέον εύκολο να εντοπιστούν από τις μηχανές αναζήτησης και θα λάβουν μια υψηλή κατάταξη σε αυτές. Παρέχουμε συμβουλές για όλα τα θέματα SEO.

Infographics

Η διαφημιστική μας ομάδα και οι digital designers μας συνεργάζονται στενά και μετά την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων πληροφοριών για τον κάθε πελάτη μας δημιουργούν και σχεδιάζουν αξιόλογα infographics, στατικού και διαδραστικού περιεχομένου τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαφήμιση και την προώθηση του Brand τους.

Social Media Promotion

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν πλέον ταυτιστεί με τις έννοιες της κοινωνικής δικτύωσης. Οι αλγόριθμοί τους έχουν ενσωματωμένα κομμάτια κοινωνικού δικτύου, κάνοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παίζουν ισχυρό ρόλο στη συνολική εικόνα ενός ιστότοπου. Γι'αυτό κι εμείς δουλεύουμε σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες και τα εργαλεία τους.

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
DOWLOAD OUR FREE SEO STARTER PDF
(CLICK THE DOWNLOAD BUTTON BELLOW)

Here is a copy of SEO BASICS Starter PDF that you will find extremely important in order to understand all seo fundamentals. Download this PDF Free!

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
//access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/photo-of-a-woman-holding-an-ipad-761977-scaled.jpg
//access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/pexels-photo-3314294.jpeg
//access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/photo-of-a-woman-holding-an-ipad-761993-scaled.jpg

WE GIVE YOU THE KEY TO SUCCESS

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/key-to-success-access-point.png
I WANT TO KNOW MORE! LET'S TALK ABOUT IT

Testimonials

YOU ARE ON CLICK AWAY FROM YOUR CLIENTS

Send us an email! Complete the form bellow

//dev.access-point.gr/wp-content/uploads/2018/03/footer_logo.png